2012-07-03

ursäkta röran, men nu flyttar vi snart! :)


Idag snubblade jag över en riktig supercattig tapet! Den skulle passa så himla bra i nya Supercat-lokalen som vi just fått tillträde till :) ..och i söndags snubblade jag över en knallrosa toasits, rosa handdukar till både toa och kök, rosa tvålhållare och rosa diskborste. Det kommer att bli så fint!

Även fast vi inte börjat flytta något rent fysiskt ännu så tar det massor av energi märker jag, att börja flytta i huvudet och planera vad som ska flyttas när. När vi måste börja måla för att det ska bli klart innan lagret måste flyttas. När internetaccessen måste sättas upp och internet kopplas in och larmet kopplas på och och och.. Men det är ett kärt besvär för Supercat ska äntligen få en alldeles egen varuport! I 2½ års tid nu har vi burit ner alla varor för två betontrappor ner i en källare, packat era ordrar i källaren och sen burit upp alla paket för trappen igen - det tar rätt bra på rygg och kropp efter ett tag, allt detta bärande. Men nu är det slut med det! Äntligen kan vi lägga alla paket direkt i en paketvagn och DHL bara kan rulla ut den genom varuporten sen! Himmel så bra det kommer att bli!

Men tills dess får jag be om lite överseende med att telefonväxeln stundvis är avstängd, att supporttiden på mailen kanske kan bli något längre än i vanliga fall och att vissa varor kommer att vara slut på lagret något längre tid än normalt. För nu flyttar vi snart!

2 kommentarer:

  1. hejsan..

    Jag blir med katt igen om 3 veckor och har nyss hittat hit till er.
    Handlade lite smått och gott, jag återkommer.
    Är det ok att länka till er via min blogg och skriva om era produkter och låna bild?

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det går jättebra! Det viktiga är att tala om vart foto och produkter kommer ifrån med klickbar länk, då är det helt okej :)

      Det finns även möjlighet att annonsera med oss via fårt affiliateprogram på www.adrecord.se om det skulle vara intressant för dej!

      Ha en bra dag!

      Radera